DÉ GEKSTE YOUTUBE VLOGGER VAN NL!

Smoare kleding kopen? Lees dit!

Enkele tijde geleden is Smoare ook begonnen met het verkopen van officiële fan kleding. Zo verkopen ze shirts en sweaters voor zowel mannen en vrouwen in diverse kleuren en maten. De t-shirts van zowel het mannen als het vrouwen model zijn gemaakt van het merk B&C en zijn van 100% katoen. De mannen sweaters zijn van het merk Russell en zijn gemaakt van van 80% katoen en 20% polyester. Het vrouwen model sweatshirt is gemaakt van het merk Stanley & Stella en is ecologisch geproduceerd (85 % katoen, 15 % polyester).

Alle producten zijn dus voorzien van een goede kwaliteit. De verkoop van de Smoare merchandise verloopt in samenwerking met t-shirt community Spreadshirt. Spreadshirt voorziet haar klant van goede service. Zo zorgt Spreadshirt voor snelle verzending van bestelde producten en gegarandeerd het klanten op een eerlijk retourbeleid.

Wil jij een kijkje nemen naar de officiële Smoare merchandise? Klik dan hier om naar de officiële webshop te gaan.

KlEUREN & MATEN

De officiële Smoare kleding is in de onderstaande kleuren en maten verkrijgbaar:

  • Kleuren: donker munt, zwart, rood, navy, grijs gespikkeld, geel en diva blauw.
  • Maten: S, M, L, XL en XXL

Via de officiële site is er per product een schema te vinden hoe groot het shirt of sweater per maat in de lengte en in de breedte zitten.

PRIJZEN

De prijzen van de Smoare t-shirts bedragen voor zowel het mannen als vrouwen model €19,90. Naast dit t-shirt is er nog een ander model te verkrijgen. Deze prijs bedraagt ook voor zowel het vrouwen als het mannen model €21,40. De sweaters kosten voor zwel mannen als vrouwen €34,90. Alle prijzen zijn overigens exclusief verzendkosten.

NIEUWE T-SHIRTS

Op 25 april 2015 kondigt het Smoare team via zijn officiële Facebook pagina aan dat ze druk bezig zijn met het maken van nieuwe coole Smoare t-shirts. Om een bestelling te kunnen plaatsen moeten het Smoare team alleen een inschatting kunnen maken wat voor maten we moeten bestellen en in welke hoeveelheid. Er gaat dus exclusieve Smoare kleding aankomen! Wil jij het Smoare team helpen? Laat dan hier even jouw maat achter! Bij deze alvast een shoutout naar jou!

smoare kleding kopen

VOLG GEKKE MARKIE!

LEES OOK

Wil jij de Gekke Markie nieuwsbrief ontvangen?

Meld je dan hier onder aan door jou e-mail adres achter te laten!

Reacties

Deel dit bericht via
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter